Parrot MKi-9200 inbouw totaal pakket

parrotmki9200 carkitinbouw op locatie
  • Beschrijving

 

Bel voortaan handsfree in de auto met de Parrot MKi-9200 carkit!

Luister in de auto naar uw MP3's vanaf telefoon, USB stick, iPod of SD geheugenkaart.

 

inclusief inbouw op locatie in Nederland.

Luister in de auto naar uw digitale muziek!
Bel voortaan handsfree in de auto met de Parrot MKi-9100 carkit!
De Parrot MKi-9100 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in Nederland. 
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. 

Luister in de auto naar uw digitale muziek!
De Parrot MKi9100 heeft muziekaal talent. Deze carkit wordt standaard geleverd met een speciale aansluitkabel en past zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-stick, Bluetooth-Stereo (A2DP) telefoon, MP3-speler of andere analoge draagbare muziekspeler.

Om perfect door uw muziek te kunnen navigeren, geeft het scherm van de MKi9100 uw afspeellijst met de naam van de artiest en de titel weer (iPod/ iPhone of USB aansluiting). De muziek wordt afgespeeld via alle luidsprekers van de auto zodat zowel de bestuurder als de passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer. 

Dubbele microfoon voor heldere gespreksweergave.
Om tijdens het hansdfree bellen een optimale geluidskwaliteit te garanderen, combineert de Parrot MKi9000 de technologie van de dubbele microfoon met nieuwe signaalverwerkings software (DSP-3) die alle omgevingsgeluiden onderdrukt, alsmede andere geluiden die in het interieur van de auto waarneembaar zijn. 

Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de voorste luidsprekers van de auto. De Parrot MKi9100 is een Bluetooth handsfree systeem dat geschikt is voor alle automerken en dat functioneert met alle merken mobiele telefoons.
Het MKi assortiment is onder officiële Apple licentie ontwikkeld.
Om in de auto handsfree te bellen met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot Mki. Uw telefoonboek wordt dan met de MKi gesynchroniseerd. Om naar muziek van uw iPhone en uw iPod te luisteren, sluit u hem eenvoudigweg aan met de kabel van de Parrot MKi. 

Via de draadloze afstandsbediening heeft u toegang tot uw afspeellijst. In de auto kunt u altijd handsfree bellen met uw Bluetooth mobiele telefoon. Tijdens een gesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat. 

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW. 

Wilt u meer informatie over uw situatie, neem belt u dan: 0591 - 635 801


Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.