Parrot Asteroid inbouw totaalpakket

  • Beschrijving

 

Bel voortaan handsfree in de auto met de Parrot Astroid Autoradio/carkit!

Luister in de auto naar uw MP3's vanaf telefoon of USB stick!


 

inclusief inbouw op locatie in Nederland.

Bluetooth Carkit Autoradio met internet applicaties en spraakherkenning
De Parrot Asteroid is een bluetooth carkit autoradio met multimedia-connectiviteit, en uitgerust met het populaire Android besturingssysteem. Deze veelzijdige autoradio van het standaard single-DIN-formaat biedt je een wereld aan mogelijkheden zoals internetdiensten, geografische locatie (dankzij 3G en GPS), internetradio, muziek streamen en navigatie-services. Daarnaast produceert de Asteroid een uitstekend geluid door de geintegreerde 4 x 55 Watt MOSFET versterker en equalizer.

Stijlvol design en gebruiksgemak
Het oog wil ook wat en daar heeft Parrot met een strakke vormgeving voor gezorgd. Op het haarscherpe 3,2-inch kleurenscherm bekijk je moeiteloos alle relevantie informatie. Via roterende bedieningstoets selecteer je snel en eenvoudig alle functies in het menu. Om het design compleet te maken zijn alle knoppen uitgerust met toetsverlichting.

Spraakherkenning en telefoonboek synchronisatie
Zodra je met je toestel via bluetooth verbinding maakt wordt je volledige telefoonboek vanzelf overgenomen. Dankzij spraakherkenning kun je je favoriete muziek laten afspelen met je stem. De Vocal Activated Music Search technologie geeft je toegang tot je gehele audiobibliotheek. Je noemt slechts de naam en het album waarna de Parrot Asteroid het gekozen nummer vervolgens automatisch zal afspelen. De Asteroid speelt feilloos muziekbestanden af via diverse bronnen zoals een iPod, iPhone, USB, SD-kaart of via de Line IN-aansluiting. Daarnaast ondersteunt de Asteroid ook A2DP waardoor muziek van je gekoppelde telefoon via Bluetooth kan worden afgespeeld. Ook je telefoontjes pleegt je met de Asteroid volledig spraakgestuurd.

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW. 

Wilt u meer informatie over uw situatie, neem belt u dan: 0591 - 635 801

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.