logo
Info

 

Ombits Telecom is een telecom bedrijf wat gespecialiseerd is in de inbouw van carkits op locatie.

 

Ombits Telecom is 1 van de goedkoopste inbouwers van Nederland en België.

 

Ombits Telecom bouwt voor een vast bedrag door heel Nederland en België carkits in. Maakt u een afspraak voor het inbouwen van een carkit en komt u deze gemaakte afspraak niet na; u bent bijvoorbeeld afwezig op het moment van de inbouw, dan zijn wij genoodzaakt 90 euro aan voorrijkosten te rekenen. Probeert u dit dus te voorkomen!

Ombits Telecom sluit de radiomute tijdens een inbouw aan mits de radio daarvoor geschikt is en de daarvoor bestemde kabel aanwezig is in de iso-stekker van de radio/auto.

 

Al onze prijzen zijn incl. 19% BTW.

 

Typ en zet fouten voorbehouden. Plaatjes kunnen iets afwijken.

 

GARANTIE EN SERVICE: Het All in 1 Servicepakket

 

Als enige in Nederland heeft Ombits Telecom het extra garantie pakket met betrekking tot carkits, dit houdt in: U kunt ervoor kiezen 2 jaar extra garantie af te sluiten op uw carkit. In het geval dat u dan een probleem heeft met uw carkit en de standaard garantie van een 1 jaar is verlopen, kunt u dan nog steeds beroep doen op
onze service! Dit extra garantie/service pakket kost u maar 45,- Euro!! (Alle onderdelen van de carkit die niet meer functioneren worden vervangen door nieuwe originele onderdelen) Een andere zeer interessante mogelijkheid is als u een lease auto heeft en deze wordt vervangen, wij dankzij het de extra garantie/ service pakket 10 procent korting doen op het totale bedrag van de ombouw!(carkit van auto 1 naar auto 2). Profiteer dus van onze extra garantie! Ombits Telecom ook voor zekerheid!!

 

Heeft u verder nog vragen dan kunt u bellen met OMBITS Telecom:

 

Tel: 0591 635 801
Fax:0591 635 701

 

Bank: ABN/AMRO te Emmen -NL
Rekening nr.: 42.42.04.924
Bij vooruit betaling betaalt u 8 euro verzendkosten.

Retour zendingen:

Ombits Telecom
T.a.v.: Retouren
Postbus 2242
7801 CE Emmen